Si pertanys a la Generació Z Mapfre ofereix serveis específics per a aquests joves a través del seu pla de fidelització.

Si ets de la Generació Z estàs d’enhorabona, Mapfre premia a través del seu pla fidelització a aquest grup demogràfic, és a dir els nascuts entre mediats dels 90 i l’any 2010 i que avui tenen com a màxim 25 anys.

A través del canal Et Cuidem Mapfre llança una oferta basada en la seva forma de vida, les seves preferències d’oci i la indubtable importància del telèfon intel·ligent en el seu dia a dia.

Mapfre vol tenir un producte especifico per a aquest col·lectiu, la Generació Z, són el futur i vol ser present en la seva demanda actual, la nova realitat social i econòmica.

Què és el que ofereix a través del canal Et Cuidem? Moltes propostes d’oci gratuïtes i subscripcions a Rakuten TV, Nintendo, fotografia digital, Glovo, descomptes en Telepizza i els sortejos que Mapfre ofereix trimestre a trimestre com iPhone, portàtils…etc. També hi ha descomptes a través de compres en línia com en Zalando, Adidas, Reebok, mentre fas les teves compres acumules Trèvols que aquests són descomptats en la renovació de la teva assegurança.

Els Trèvols et permeten estalviar en el teu segur, cada Trèvol equival a un euro (1 Trèvol = 1 Euro) que es descompta automàticament de la teva assegurança. Pots aconseguir Trèvols:

  • Repostant en 1500 estacions de servei mostrant el teu carnet de soci (de l’1 al 5 de cada mes obtindràs un 5% de descompte i un 3% la resta del mes)
  • Comprant en la plataforma com hem esmentat anteriorment
  • Usant la targeta financera Mapfre Et Cuidem
  • En determinades campanyes comercials

Per obtenir més informació podeu contactar amb: www.cudos-consultors-com

Tel: 973.450.555 Balaguer

Tel: 973 28 28 18 Lleida

Tel: 973 64 32 32 Vielha

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies.