Un dels pitjors riscos a afrontar és que provoquem dany a un altre “un tercer” i que aquest reclami al·legacions. És per això que les empreses, negocis, professionals i particulars contracten assegurances de Responsabilitat Civil o RC, aquesta assegurança ens cobreix contra els riscos que poden derivar en pèrdues.

¿Que cobreix la responsabilitat civil de l'assegurança de la teva llar?


Bé, mentre no ho sàpiga, vostè també està cobert per l’assegurança de responsabilitat civil gràcies a la seva assegurança de la llar. T’expliquem les situacions més variades en què et protegeix.
La responsabilitat civil no es reclama només de professionals o emprenedors. També en l’àmbit més íntim, que és el de la llar i la família, podem causar danys a terceres persones que hem de reparar. És per això que l’assegurança familiar per excel·lència, l’assegurança de la llar, també cobreix la mateixa família i els actes que es poden cometre. Sovint es denomina responsabilitat civil al cap de la família i, en veritat, poques persones són conscients de la variada gamma de situacions que pot cobrir.

Què és el responsable de responsabilitat per llar?

En primer lloc, el RC del cap de la llar, entès com la persona al capdavant de la unitat familiar, abasta totes les persones i altres éssers que en depenen. Això inclou tres grans categories: menors d’edat, personal domèstic i mascotes. Els tres poden causar danys a tercers.

6 situacions cobertes per responsabilitat civil de la llar:
  1. Els fills jugant a la pilota

Molts nens, i vostè sap, creuen que el món sencer és un estadi de futbol i no solen pensar en les conseqüències de donar-li una gran puntada a la pilota. A vegades les finestres del veí paguen per l’ànec. Si el seu fill trenca el vidre del cinquè, la RC de la seva assegurança de la llar pot executar els costos.

  1. Una ensopegada de l’empleat de casa

Durant el desenvolupament del seu treball, els empleats de la llar poden ensopegar i alguna cosa pot caure per exemple a través d’una finestra i causar danys a tercers. Aquests danys serien coberts per l’assegurança de la llar.

  1. Un mal dia del teu gos

Tots els amos de mascotes són òbviament responsables de qualsevol dany que causin a la gent, les coses o altres animals. De fet, com sabeu que hi ha una legislació ordenada a Espanya, nacional i autonòmica, que estableix els límits mínims d’assegurança per als propietaris de certs animals; Si aquest és el cas, és bo revisar els límits dels contractes domèstics perquè inclou la cobertura, ja que poden arribar als llindars fixats per la llei.

4. Un test volador

En general, el RC del cap de la família cobreix els danys causats per qualsevol objecte sòlid o líquid que caigui de la casa al carrer, causant danys. El cas tradicional del test, que passa més vegades del que es pot imaginar.

5. El retrovisor que pren amb la seva bicicleta

El RC de l’assegurança de la llar també cobreix qualsevol dany causat per la pràctica d’esport no federat (amateur, per tant) o, per exemple, quan surt amb la moto. Però recordi, no es confongui: estem parlant de la RC, és a dir, els danys causats a algú amb la seva bicicleta. RC no cobreix els danys a la seva pròpia bicicleta o els danys que hagi patit vostè si vostè és la causa del contratemps.

6. L’amanida amb la qual enverinar al seu cunyat

La RC cobreix els danys patits per les persones i les coses dins de casa. A Espanya, certament, estem menys donats que en altres latituds per denunciar el nostre propi cunyat Si un dia tenim un accident a casa seva; Però tot i això, existeix la cobertura. Una cobertura que et pot protegir en cas que convidis a amics o familiars perquè estàs cuinant tu mateix, llavors estàs interpretant malament la recepta de l’Arguiñano, i vas i els intoxiques.

Així que llegeixi el seu contracte d’assegurança de la llar bé perquè pot estalviar de les situacions menys inesperades.

Per obtenir més informació podeu contactar amb: www.cudos-consultors-com

Tel: 973.450.555 Balaguer
Tel: 973 28 28 18 Lleida
Tel: 973 64 32 32 Vielha

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies.