Els pensionistes rebran el 27 de juliol una paga amb els endarreriments.

Els pensionistes ara tindran en les seves butxaques la tan anhelada pujada de les seves prestacions. Mesos després de les protestes i fins i tot de l’anunci del Govern que anava a acceptar la seva reivindicació de revalorar les seves prestacions un 1,6% tant aquest any com el que ve, ara ja hi ha data per al pagament. Serà el 27 de juliol quan rebin en les seves nòmines una paga ‘extra’ amb els endarreriments generats des de gener, ja que les pensions han d’actualitzar-se un 1,35% després de la pujada mínima del 0,25%. Així ho va anunciar la ministra de Treball, Magdalena Valerio, durant la seva compareixença en la comissió de seguiment del Pacte de Toledo per explicar quins són els plans de l’Executiu per equilibrar el sistema de la Seguretat Social.

A més, ja en el pagament d’agost totes les pensions es revaloraran: amb caràcter general un 1,6%, però un alça que arriba al 3% en el cas de les prestacions mínimes i les no contributives.

Els qui hauran d’esperar a l’1 d’agost per fer-se efectiva la pujada seran les 800.000 vídues que es beneficiaran de l’increment de la seva base reguladora del 52% al 56%.

pensionistes

Informació extreta de hoy.es

Per obenir mes informació us informarem des del departament Laboral de:

www.cudos-consultors-com

Tel: 973 450 555