MAPFRE bonifica fins a 6.000 euros el trasllat de plans de pensions des d’altres entitats

18/10/2022

La campanya serà efectiva fins al 31 de desembre de 2022.

MAPFRE ha llançat una campanya per bonificar amb fins a 6.000€ aquells clients que traslladin els seus plans de pensions d’altres entitats a Programa Tu Futuro. El programa compta amb 8 carteres de plans de pensions MAPFRE, que s’adapten a cada client en funció de l’edat, el perfil de risc i altres variables. MAPFRE també ofereix aquesta bonificació a aquells clients que tinguin un EPSV, si el traslladen d’una altra entitat al programa Cicle de Vida de MAPFRE VIDA UN EPSV INDIVIDUAL.

Els clients que facin un dels canvis anteriorment esmentats podran triar entre la bonificació en forma de trèvols (moneda de fidelització de l’asseguradora, 1 trèvol=1€), o com a aportació en efectiu al seu pla de pensions el proper any. Aquells que optin per la bonificació en trèvols obtindran un 4% sobre el total dels seus drets traslladats (amb un màxim de 6.000€).

Els clients que prefereixin la bonificació en forma d’aportació rebran una contribució als plans de pensions MAPFRE d’un 3% sobre el total traslladat (amb un màxim de 4.500€). Com que el límit legal vigent d’aportacions a plans de pensions individuals és de 1.500€, si l’aportació econòmica resultant de la bonificació excedeix aquest import, s’abonarà en forma de trèvols.

Per poder beneficiar-se d’aquesta campanya s’han de complir una sèrie de condicions, com donar-se d’alta al programa gratuït de fidelització de l’asseguradora MAPFRE. 5 anys. A més, limport mínim de drets consolidats traslladats ha de ser de 6.000€.

MAPFRE és l’asseguradora de referència al mercat espanyol, líder en el negoci d’automòbils, llar i empreses, entre altres rams, amb més de 7,4 milions de clients, prop d’11.000 empleats a Espanya i al voltant de 3.000 oficines distribuïdes per tot el territori, on ofereix assessorament personalitzat als seus clients.

Al tancament del 2021, les primes de vida de la companyia assolien els prop de 2.130 milions d’euros (+23,8%). El patrimoni de MAPFRE en fons d?inversió i carteres gestionades al tancament del 2021 superava els 4.670 milions d?euros (+20,7%), mentre que el de fons de pensions superava els 6.430 milions d?euros (+11,8%).

Aquí l’enllaç web