Mapfre llança un fons garantit solidari amb la lluita contra el coronavirus. Mapfre, a través de la seva gestora de fons Mapfre AM, ha llançat un fons d’inversió garantit a tres anys que té com a actiu subjacent un bo emès per la Comunitat de Madrid destinat exclusivament a lluita contra el covid-19, segons va informar en un comunicat.

Mapfre llança un fons garantit solidari amb la lluita contra el coronavirus

El vehicle ‘Mapfre Compromís Sanitari’, que ja s’ha registrat en la Comissió Nacional del Mercat de Valors, oferirà una rendibilitat del 3% en els tres anys pagadera a venciment en 2023, superior al rendiment del bo, gràcies a una aportació addicional de la mateixa gestora pròxima al milió d’euros.

Mapfre destina 35 milions per a frenar el coronavirus i ajudar a famílies i ocupació.

Les ajudes de la companyia busquen protegir a la població enfront del virus, ajudar als col·lectius més desfavorits i contribuir a la sortida d’aquesta crisi amb el menor impacte

El patrimoni del vehicle es limitarà a un màxim de 50 milions d’euros i cada partícip podrà aportar fins a 50.000 euros. El fons no aplicarà cap mena de comissió, ni de gestió, dipositaria o comercialització. BNP Paribas, que actua de dipositari, ha renunciat al cobrament. BBVA, per part seva, és l’entitat financera que ha realitzat la col·locació del bo.

“L’objectiu del fons és acostar l’estalvi dels nostres clients al finançament d’un projecte concret d’ajuda sanitària davant la crisi del coronavirus. Per a això, hem estructurat un producte atractiu, que fa de pont entre l’estalvi de les persones i el finançament sanitari tan necessària en aquests moments”, ha assenyalat el conseller delegat de Mapfre AM, Álvaro Anguita.

Per a fer front a aquesta crisi sanitària Mapfre ha aportat 5,7 milions d’euros al fons sectorial constituït per les companyies asseguradores per a protegir al personal sanitari que lluita contra el Covid-19 a Espanya.

En total, el grup llançant un pla solidari amb prop de 100 milions d’euros destinats principalment a pimes i autònoms. En concret, Fundació Mapfre ha donat 5 milions d’euros al CSIC per a recerca i ha destinat altres 30 milions d’euros a diversos projectes en 27 països.

Per a obtenir més informació podeu contactar amb el departament d’Assegurances de: www.cudos-consultors-com

Tel: 973 450 555 Balaguer

Tel: 973 282 818 Lleida

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies aquí