Mapfre afegeix cobertures a la seva assegurança de llar per a donar assistència en teletreball i classes en línia

Les noves cobertures que Mapfre ha afegit a l’assegurança de llar per a proporcionar assistència informàtica al teletreball, les classes en línia i perquè els clients puguin usar el comerç i l’oci electrònic de manera segura. Noves mesures que reflecteixen l’esforç de la companyia per a adaptar-se a les necessitats dels seus clients sorgides especialment arran de la pandèmia.

Què poden sol·licites els clients? Un test de velocitat de la seva connexió a Internet i una revisió mèdica de cobertura per a assegurar-se que són adequats per a les activitats en línia que ha de realitzar. Després de l’anàlisi dels professionals de Mapfre, obtindrà un informe i una sèrie de recomanacions que li permetran optimitzar el funcionament de la seva connexió.

A més, Mapfre proporcionarà a l’usuari la possibilitat de garantir la seguretat de la informació que manegi treballant, amb la finalitat d’evitar el seu robatori.

El client també pot sol·licitar la configuració de l’assistència en dispositius compartits per diferents membres de la família, els tècnics li configuraran una opció multiusuari per a la privacitat de continguts i historials de navegació.

Altres novetats: assessorament per a la instal·lació i manteniment de l’oficina a casa, ajuda per a la configuració d’eines de videoconferència i treball en línia, tan utilitzades aquests dies. Assistència en compres en línia amb l’objectiu de proporcionar a l’assegurat una compra segura, se li facilita un informe sobre la web de comerç electrònic on pretén fer la compra, indicant-li el risc associat a efectuar transaccions comercials en aquesta.

D’altra banda, les noves cobertures de l’assegurança de llar de la companyia incorporen assistència en l’oci en línia, per a l’optimització de dispositius físics i plataformes de joc en el núvol. Si el client el demanda, se l’assessorarà en la configuració i optimització de l’equip físic destinat a jocs en línia i en resolució d’incidències que no permetin el normal funcionament de les plataformes de videojocs.

Per obtenir més informació podeu contactar amb: www.cudos-consultors-com

Tel: 973.450.555 Balaguer

Tel: 973 28 28 18 Lleida

Tel: 973 64 32 32 Vielha

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies.