Cudós Consultors se suma als patrocinadors del club lleidatà, que fa 16 anys que aposta pel futbol femení.

L’Ajuntament de Lleida celebra el nou patrocini del club esportiu AEM, que a partir d’ara lluirà el logo de l’empresa Cudós Consultors als pantalons de l’equip femení que milita a la 2a Divisió Pro Reto Iberdrola Així, aquesta temporada serà un dels patrocinadors principals del primer equip femení del Recasens. El regidor d’Esports Sergio González ha valorat que les empreses de Lleida donin suport a entitats esportives, donat que sense aquesta col·laboració no podrien tirar endavant. Igualment, el tinent d’alcalde Paco Cerdà ha comentat que l’esport necessita la col·laboració del teixit empresarial i que aquesta participació pot generar la implicació de noves firmes que vulguin estar a costat d’iniciatives esportives.

Cudos-Consultors nou patrocinador de l’AEM femení.

El president de l’AEM,

Carlos Sisteré, ha donat les gràcies a Cudós Consultors per la confiança dipositada en el primer equip femení i ha destacat el treball que es fa des del club per intentar captar l’atenció i el suport als diferents equips que l’integren. Igualment, Toni Cudós, al capdavant de la firma, ha recordat el compromís que l’empresa ja té amb l’esport i especialment amb l’esport femení. A més, ha assegurat que les entitats públiques no poden suportar tota la càrrega esportiva i que, per això, s’hi impliquen.

Les jugadores Vanesa Núñez (aka Pixu, capitana de l’equip) i la japonesa Hisui Haza han participat en la presentació del nou patrocinador i han convidat la ciutadania a assistir al partir d’aquest divendres 6 contra l’Atlético de Madrid B, on ja lluiran el logo Q2 als pantalons.

Cudós Consultors, empresa de serveis i especialitzada en àmbits fiscal, laboral, jurídic i de gestoria, col·labora i patrocina diverses disciplines esportives des de fa anys. Entre altres, amb el futbol, el futbol sala, el tenis taula, el bàsquet femení l’hoquei patins o la natació. També dona suport a activitats culturals de Lleida i el territori.

Cudos-Consultors nou patrocinador de l’AEM femení.

La SE AEM,

fundada el 1925 per promoure activitats físiques i culturals, fa una aposta ferma pel futbol femení. Actualment compta amb 8 equips femenins, des de benjamins fins al primer equip, amb unes 170 jugadores. Algunes d’elles, convocades per les seleccions de Catalunya i Espanya en els diferents categories. La SE AEM femení participa en la Segona Divisió Pro Reto Iberdrola, competició de nova creació al futbol espanyo, avantsala de la Liga Iberdrola.

Via: Tot Lleida

www.cudos-consultors-com

Tel: 973 450 555

Et pots subscriure al nostre canal de notícies aquí