Les ventes d’accions del  Banc Popular, primera sentència a Catalunya.

Finalment el passat 2 de maig es va dictar la primera sentència a Catalunya que anul·lava la compra d’accions del Banc Popular S. a. que s’havien produït en l’ampliació de capital que aquesta entitat havia realitzat l’any 2016.

Ès va tenir la sort que fos dictada pel Jutjat de 1a Instància núm. 2 de Balaguer a instàncies del nostre despatx. Abans ja s’havia pronunciat en el mateix sentit el Jutjat núm. 11 d’Oviedo.

En l’actualitat han existit diverses resolucions de diversos Jutjats de 1a Instància que declaren nul·les la compra d’accions del Banc Popular S.A., en conseqüència tant de les adquisicions realitzades en l’ampliació de l’any 2016 com a anteriors a aquesta ampliació.

Els Jutjats de 1a Instància són unànimes en considerar que els accionistes van ser enganyats respecte de la situació real de l’Entitat Bancària al moment de la compra, la qual cosa hi ha suposa la nul·litat de l’adquisició de les accions i la devolució del capital invertit.

A partir aquesta circumstància obre un camí d’esperança als accionistes del Banc Popular S.A., que han vist minvats els seus estalvis després del desastre sofert per aquesta Entitat Bancària.

Aquí podeu veure un video on Sr. Antoni Cudós ens explica la sentència.

 

 

banc-popular

 

Per obenir mes informació us informarem des del departament jurídic de:

www.cudos-consultors-com

Tel: 973 450 555