Assegurar-te els impagats degut a les conseqüències de la paralització de l’economia, entorn d’un 40% des de mitjan març, podria tenir un efecte devastador sobre la capacitat de pagament de les empreses.

La crisi deslligada per l’epidèmia de la COVID-19 ha contribuït a agreujar un escenari de risc que va començar en 2019.

Assegurar-te els impagats.

Fa poc més d’un any, “l’Informe Global sobre Insolvències”, emès per Euler Hermes, ja advertia d’un repunt en l’índex d’insolvències.
Lectura recomanada:
Les insolvències empresarials augmentaran en 2019
I més recentment, un altre informe del nostre accionista ha estimat un increment del 25% de les insolvències als Estats Units, abans que acabi 2020.
Amb la finalitat que la teva empresa pugui fer front a aquest escenari d’incertesa amb les màximes garanties, et recomanem adoptar les següents mesures.

Finalment,

l’instrument més eficaç per a mitigar el risc d’impagament i optimitzar la gestió de riscos és l’assegurança de crèdit.
Per descomptat, aquesta eina financera et permet cobrir el crèdit ofert als teus clients, de manera que el seu impagament no afecti el compte de resultats del teu negoci.
Aquest aspecte és fonamental per a garantir la liquiditat de la teva tresoreria i, per consegüent, la continuïtat del negoci.
No obstant això, l’assegurança de crèdit també ofereix altres dos avantatges fonamentals.

En primer lloc,

et confereix accés a un sistema d’anàlisi de solvència dels teus clients i prospectes. D’aquesta forma, pots avaluar amb precisió la fiabilitat de cada compte, i ajustar els límits de crèdit.
En segon lloc, posa a la teva disposició un servei de recobrament, executat per professionals, amb experiència en els mercats en els quals operes, i un extens coneixement de les normatives, usos i costums d’aquest. En definitiva, suposa optimitzar les teves operacions de recobrament, i recuperar un major nombre d’impagats.
Cadascuna d’aquestes mesures tindrà un impacte positiu en la protecció del teu negoci enfront del previsible increment de les insolvències al llarg de 2020. Desplega-les i garanteix el futur de la teva empresa.
Lectura recomanada: Consells per a cuidar el teu crèdit enfront de deutors 

Via Solounion

Per obtenir a els meus informació podeu contactar amb: www.cudos-consultors-com

Tel: 973.450.555 Balaguer

Tel: 973 28 28 18 Lleida

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies aquí