ALTA AL FORMULARI TREBALLA AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: CUDÓS CONSULTORS

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Incloure la seva candidatura en futurs processos de selecció de l’ empresa.

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conservaran durant un termini de 6 mesos desde la recepció del currículum. Esgotat aquest termini l’ empresa destruirà el currículum almenys que el candidat hagi enviat una actualització del mateix.

LEGITIMACIÓ PER EL TRACTAMENT: Consentiment explícit atorgat amb l’ acceptació de les condicions d’ us del nostre  formulari.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a CUDÓS CONSULTORS, a Plaça Pau Casals, 6 Altell, 25600, Balaguer (Lleida) a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD).